Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Processing Effects on Safety and Quality of Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Processing Effects on Safety and Quality of Foods
Libristo kód: 24282290
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd, října 2019
Covers a Host of Groundbreaking TechniquesThermal processing is known to effectively control microbi...
? points 228 b
2 279
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 17-26 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Covers a Host of Groundbreaking TechniquesThermal processing is known to effectively control microbial populations in food, but the procedure also has a downside―it can break down the biochemical composition of fo

Informace o knize

Plný název Processing Effects on Safety and Quality of Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 594
EAN 9780367385118
ISBN 0367385112
Libristo kód 24282290
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd
Váha 1100
Rozměry 156 x 234
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet