Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Smart Casual

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Smart Casual Alison Pearlman
Libristo kód: 09231797
Nakladatelství The University of Chicago Press, května 2015
In Smart Casual, Alison Pearlman investigates what she identifies as the increasing informality in t... Celý popis
? points 73 b
732
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Sapiens Yuval Noah Harari / Brožovaná
common.buy 265
TOP
Mein Kampf Adolf Hitler / Brožovaná
common.buy 451
TOP
Hunter x Hunter, Vol. 14 Yoshihiro Togashi / Brožovaná
common.buy 244
TOP
Angry Blonde Eminem / Brožovaná
common.buy 303
Angličtina nielen pre samoukov collegium / Brožovaná
common.buy 278
Aska Fredrik Berselius / Pevná
common.buy 1 193
Dark Story of Eminem, The Nick Hasted / Brožovaná
common.buy 680
Sartorialist: MAN Pierpaolo Piccioli / Pevná
common.buy 961
Over the Top Zig Ziglar / Brožovaná
common.buy 479
Lost Civilisation of Lemuria Joseph Frank / Brožovaná
common.buy 479
Bruce Swedien Recording Method Bruce Swedien / Brožovaná
common.buy 1 235
Not Afraid Secrets of Eminem: Birth to 2019 Lisa Sharon Gardiner / Brožovaná
common.buy 343
Dr. Dre in the Studio Jake Brown / Brožovaná
common.buy 454
English World Mary Bowen & Liz Hocking / Pevná
common.buy 723
Carl Gustav Jung Jay Sherry / Brožovaná
common.buy 1 681

In Smart Casual, Alison Pearlman investigates what she identifies as the increasing informality in the design of contemporary American restaurants. Pearlman takes us hungrily inside the kitchens and dining rooms of restaurants coast to coast - from David Chang's Momofuku Noodle Bar in New York to the seasonal, French-inspired cuisine of Alice Waters and Thomas Keller in California to the deconstructed comfort food of Homaro Cantu's Moto in Chicago - to explore the different forms and flavors this casualization is taking. Smart Casual examines the assumed correlation between taste and social status, and argues that recent aspects to these distinctions have given rise to a new idea of sophistication, one that champions the omnivorous. The boundaries between high and low have been made flexible because of our desire to eat everything, try everything, and do so in a convivial setting.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet