Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

SOUS-VIDE BASICS

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha SOUS-VIDE BASICS Evert Kornmayer
Libristo kód: 05318411
Nakladatelství Kornmayer, prosince 2012
Inhalt in 6 Sprachen: Deutsch, Englisch, Französisch, Holländisch, Dänisch, Schwedisch:§Sous-Vide Ei... Celý popis
Kniha není bohužel dostupná :(
Zadejte nám Váš e-mail a my se Vám ozveme až bude kniha opět dostupná.

Mohlo by vás také zajímat


TOP
In Search of Perfection Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 1 078
Sous-Vide Nico Stanitzok / Brožovaná
common.buy 295
Sous-vide Dominik Rossbach / Pevná
common.buy 237
Sous Vide Recipe Book Norma Miller / Brožovaná
common.buy 343
Sous-Vide & Dampfgaren Götz Beller / Brožovaná
common.buy 242
Everything Guide To Cooking Sous Vide Steve Cylka / Brožovaná
common.buy 374
Sous-vide Daniel Wiechmann / Brožovaná
common.buy 237
World of Warcraft: Illidan William King / Brožovaná
common.buy 354
Sous-vide goes BBQ Giuseppe Messina / Pevná
common.buy 894
SOUS-VIDE GRUNDKOCHBUCH Evert Kornmayer / Pevná
common.buy 461
Sous-Vide Kokebok 2023 / Brožovaná
common.buy 802
Připravujeme
Foodpairing Rolf Caviezel / Pevná
common.buy 1 153

Inhalt in 6 Sprachen: Deutsch, Englisch, Französisch, Holländisch, Dänisch, Schwedisch:§Sous-Vide Einführung§Was passiert bei welcher Temperatur?§Grundsätzliche Vorgehensweise§32 Rezepte§Mitwirkende Köche & Experten: Bernd Ackermann, Suvretta House, St. Moritz / Clemens Faber, Kleines Gesellschaftshaus, Rellingen / Markus Haxter, Cuisine Concept, Bergisch Gladbach / Nils Henkel, Gourmetrestaurant Lerbach, Bergisch Gladbach / Dieter Jansen, Alte Rentei, Schleiden / Michael Kammermeier, Restaurant Ente Nassauer Hof, Wiesbaden / Michael Kempf, Facil The Mandala Hotel, Berlin / Evert Kornmayer, Kochbuchautor, Dreieich / Danijel Kresovic, Restaurant 44, Berlin / Alexander Kroll, Widder Hotel, Zu rich / Andreas Krolik, Brenner`s Park Restaurant, Baden-Baden / Andreas Rummel, Grill-Europameister, Neustadt/Su dharz / Peter Scharff, Kulinarische Kompetenz, Wartenberg/Rohrbach / Sascha Stemberg, Restaurant Stemberg Anno 864, Velbert-Neviges / Marco Wenninger, Hotel Hessischer Hof, Frankfurt am Main / Christopher Wilbrand, Hotel-Restaurant zur Post, Odenthal / Bernd Winkler, Dorint Maison Messmer, Baden-Baden / Gerald Zogbaum, Restaurant Ku chenwerkstatt, Hamburg.

Informace o knize

Plný název SOUS-VIDE BASICS
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 194
EAN 9783942051453
ISBN 3942051451
Libristo kód 05318411
Nakladatelství Kornmayer
Váha 293
Rozměry 148 x 209 x 9
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet