Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99


Mohlo by vás také zajímat


Philosophische Pudeleien Brigitte Zander-Lüllwitz / Pevná
common.buy 437
Die Geheimnisse des schwarzen Mondes - Pilou Fabrice Angleraud / Pevná
common.buy 470
Cast Out A L Beier / Brožovaná
common.buy 1 401

"Advances in Food and Nutrition Research" is an eclectic serial established in 1948. The serial recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail the scientific developments in the broad areas encompassed by the fields of food science and nutrition and are intended to ensure that food scientists in academia and industry, as well as professional nutritionists and dieticians, are kept informed concerning emerging research and developments in these important disciplines. The Advisory Board consists of 8 respected scientists. It is a unique series as it combines food science and nutrition research.

Informace o knize

Plný název Advances in Food and Nutrition Research
Autor Steve Taylor
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2004
Počet stran 336
EAN 9780120164493
ISBN 0120164493
Libristo kód 04492355
Nakladatelství Academic Press
Váha 630
Rozměry 152 x 229 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet