Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54


Mohlo by vás také zajímat


Art in Renaissance Italy 1350-1500 Evelyn Welch / Brožovaná
common.buy 597
Broughton Norman Barfield / Brožovaná
common.buy 507
Altlivlands Deutschtum. Bernhard Höhlbaum / Brožovaná
common.buy 407
Advances in Heterocyclic Chemistry Alan R. Katritzky / Pevná
common.buy 8 040
About to Die Barbie Zelizer / Brožovaná
common.buy 1 315

"Advances in Food and Nutrition Research" recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. This title provides the latest important information for food scientists and nutritionists. It includes peer-reviewed articles by a panel of respected scientists. This is the go-to series since 1948.

Informace o knize

Plný název Advances in Food and Nutrition Research
Autor Steve Taylor
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2011
Počet stran 256
EAN 9780123859891
ISBN 0123859891
Libristo kód 04494614
Nakladatelství Academic Press
Váha 540
Rozměry 152 x 229 x 16
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet