Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

"Advances in Food and Nutrition Research" recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail the scientific developments in the broad areas of food science and nutrition are intended to ensure that food scientists in academia and industry as well as professional nutritionists and dieticians are kept informed concerning emerging research and developments in these important disciplines. This series is established since 1948. The Advisory Board consists of 8 respected scientists. It is a unique series as it combines food science and nutrition research.

Informace o knize

Plný název Advances in Food and Nutrition Research
Autor Steve Taylor
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2006
Počet stran 384
EAN 9780120164516
ISBN 0120164515
Libristo kód 04492357
Nakladatelství Academic Press
Váha 730
Rozměry 152 x 229 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet