Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Cukrářská technologie

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Pevná
Kniha Cukrářská technologie Alena Půlpánová
Libristo kód: 00133961
Nakladatelství R plus, dubna 2013
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává k... Celý popis
? points 30 b
300
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Léčebný kód Ben Johnson / Pevná
common.buy 257
TOP
Slané dorty s chutnými náplněmi neuvedený autor / Brožovaná
common.buy 89
Peče celá země Martin Poláček / Pevná
common.buy 327
Dezerty jedna báseň van Gils Slavíková Mirka / Pevná
common.buy 239
Receptury studených pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 376
Výprodej
Matematika 1 pro střední odborná učiliště Václav Zemek / Brožovaná
common.buy 206
Čítanka pro učební obory SOU Josef Soukal / Brožovaná
common.buy 188
Suroviny UO cukrář František Šrek / Brožovaná
common.buy 297
Cukrářská výroba I V. Conková / Brožovaná
common.buy 297
Cukrářská výroba III collegium / Kniha
common.buy 297
Cukrářská výroba II V. Conková / Brožovaná
common.buy 317
Občanská nauka pro střední odborná učiliště Vladislav Dudák / Brožovaná
common.buy 228
Pečeme a zdobíme dorty Jak na to Carol Deaconová / Brožovaná
common.buy 297
Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka Pavlína Klopfštoková / Brožovaná
common.buy 317

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu.

Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou.

Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Informace o knize

Plný název Cukrářská technologie
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 286
EAN 9788090409316
ISBN 978-80-904093-1-6
Libristo kód 00133961
Nakladatelství R plus
Váha 778
Rozměry 189 x 277 x 30
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Rodová kniha - 6.díl Vladimír Megre / Brožovaná
common.buy 188
TOP
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 452
TOP
Helenčino pečení Sváteční cukroví Helena Vybíralová / Brožovaná
common.buy 212
TOP
Mrtvé dřevo plné života David Werner / Brožovaná
common.buy 84
TOP
Matematika 3 pro střední odborná učiliště Martina Květoňová / Brožovaná
common.buy 207
Helenčino pečení Vánoční cukroví Helena Vybíralová / Brožovaná
common.buy 97
Výprodej
Konec prokrastinace Petr Ludwig / Brožovaná
common.buy 246
Helenčino pečení Rodinné recepty Helena Vybíralová / Brožovaná
common.buy 113
Helenčino pečení Zámecké cukroví Helena Vybíralová / Brožovaná
common.buy 111
Čtyřhodinový pracovní týden Timothy Ferris / Pevná
common.buy 350
Je možné žít 150 let? Michail Tombak / Brožovaná
common.buy 169
Výprodej
Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk / Pevná
common.buy 594
Stolničení Gustav Salač / Pevná
common.buy 396
Výprodej
Famózní! 2 Mirka van Gils Slavíková / Brožovaná
common.buy 383
Cesta na vrchol a ještě dál Stanislav Gazdik / Pevná
common.buy 279

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet