Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Cukrářská výroba II

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Cukrářská výroba II V. Conková
Libristo kód: 24566276
Nakladatelství Informatorium, srpna 2019
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce... Celý popis
? points 30 b
297
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 452
Cukrářská technologie Alena Půlpánová / Pevná
common.buy 300
Čítanka pro učební obory SOU Josef Soukal / Brožovaná
common.buy 188
Kočičí válečníci Záře hvězd Erin Hunterová / Brožovaná
common.buy 215
Suroviny UO cukrář František Šrek / Brožovaná
common.buy 297
Cukrářská výroba I V. Conková / Brožovaná
common.buy 297
Cukrářská výroba III collegium / Kniha
common.buy 297
Fyzika pro netechnické obory SOŠ a SOU Ivan Štoll / Brožovaná
common.buy 191
Občanská nauka pro střední odborná učiliště Vladislav Dudák / Brožovaná
common.buy 228
Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka Pavlína Klopfštoková / Brožovaná
common.buy 297
Stroje a zařízení Vladimír Doležal / Brožovaná
common.buy 297

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Informace o knize

Plný název Cukrářská výroba II
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 200
EAN 9788073331382
ISBN 978-80-7333-138-2
Libristo kód 24566276
Nakladatelství Informatorium
Váha 347
Rozměry 170 x 246 x 12
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Headway Elementary Workbook with Key Liz Soars / Brožovaná
common.buy 334
TOP
English File Fourth Edition Elementary Multipack A Christina Latham-Koenig / Brožovaná
common.buy 525
TOP
Peče celá země 2 Markéta Poláčková / Pevná
common.buy 352
TOP
Ruská azbuka Petr Kupka / List
common.buy 25
Peče celá země Martin Poláček / Pevná
common.buy 327
Dezerty jedna báseň van Gils Slavíková Mirka / Pevná
common.buy 239
Receptury studených pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 376
Fit recepty Lucia Wagnerová / Kroužková
common.buy 270
Chill out 1 Angličtina pro SOŠ a SOU Carla Tkadlečová / Brožovaná
common.buy 339
Matematika pro gymnázia - Funkce (kniha + CD) Oldřich Odvárko / Brožovaná
common.buy 205
Jíme zdravě ve městě i na venkově neuvedený autor / Pevná
common.buy 345
Připravujeme Nové
Guest Emma Cline / Brožovaná
common.buy 291
Pečeme a zdobíme dorty Jak na to Carol Deaconová / Brožovaná
common.buy 297

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet