Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Cultural History of Food in Antiquity

Kniha Cultural History of Food in Antiquity
Libristo kód: 09486940
Nakladatelství Bloomsbury Publishing, listopadu 2015
From Archaic Greece until the Late Roman Empire (c. 800 BCE to c. 500 CE), food was more than a phys... Celý popis
? points 145 b
1 448
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Food Jean Luis Flandrin / Brožovaná
common.buy 551
How Food Made History B W Higman / Brožovaná
common.buy 1 147
Food and Feast in Tudor England Alison Sim / Brožovaná
common.buy 342

From Archaic Greece until the Late Roman Empire (c. 800 BCE to c. 500 CE), food was more than a physical necessity; it was a critical factor in politics, economics and culture. On the one hand, the Mediterranean landscape and climate encouraged particular


Mohlo by vás také zajímat


Dioscorides on Pharmacy and Medicine John M. Riddle / Brožovaná
common.buy 1 121
Oyster Drew Smith / Pevná
common.buy 709
Oxford Handbook of Food History Jeffrey M. Pilcher / Brožovaná
common.buy 1 741
A World View of the Wine Industry Agustin Huneeus / Pevná
common.buy 897
Food in the Ancient World from A to Z Andrew Dalby / Brožovaná
common.buy 1 974
Bell-Shape Testing System Fleurmons / Brožovaná
common.buy 621
Tortoise MARY BORDEN / Pevná
common.buy 1 102
Encyclopedia of Architecture Dr Peter Nicholson / Pevná
common.buy 1 509
Death, Dying, and Organ Transplantation Franklin G. Miller / Brožovaná
common.buy 1 551

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet