Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Cultural History of Food in the Modern Age

Kniha Cultural History of Food in the Modern Age
Libristo kód: 09486945
Nakladatelství Bloomsbury Publishing, listopadu 2015
In the modern age (1920-2000), vast technological innovation spurred greater concentration, standard... Celý popis
? points 145 b
1 448
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Food Jean Luis Flandrin / Brožovaná
common.buy 551
How Food Made History B W Higman / Brožovaná
common.buy 1 147
Food and Feast in Tudor England Alison Sim / Brožovaná
common.buy 342

In the modern age (1920-2000), vast technological innovation spurred greater concentration, standardization, and globalization of the food supply. As advances in agricultural production in the post-World War II era propelled population growth, a significant portion of the population gained access to cheap, industrially produced food while significant numbers remained mired in hunger and malnutrition. Further, as globalization allowed unprecedented access to foods from all parts of the globe, it also hastened environmental degradation, contributed to poor health, and remained a key element in global politics, economics and culture. A Cultural History of Food in the Modern Age presents an overview of the period with essays on food production, food systems, food security, safety and crises, food and politics, eating out, professional cooking, kitchens and service work, family and domesticity, body and soul, representations of food, and developments in food production and consumption globally.

Informace o knize

Plný název Cultural History of Food in the Modern Age
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2015
Počet stran 288
EAN 9781474270045
ISBN 1474270042
Libristo kód 09486945
Nakladatelství Bloomsbury Publishing
Váha 574
Rozměry 268 x 172 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Wild Fermentation Sandor Ellix Katz / Brožovaná
common.buy 586
Whole Colin T. Campbell / Brožovaná
common.buy 382
Cows, Pigs, Wars, and Witches Marvin Harris / Brožovaná
common.buy 369
How Food Made History B. W. Higman / Pevná
common.buy 2 339
Language of Food / Pevná
common.buy 410
Cannibals and Kings Marvin Harris / Brožovaná
common.buy 406
Fine Dining / Brožovaná
common.buy 535
American Independent Cinema TZIOUMAKIS YANNIS / Brožovaná
common.buy 1 214
History of Food / Pevná
common.buy 820
Food History / Pevná
common.buy 5 474
Cardfight!! Vanguard 8 Akira Itou / Brožovaná
common.buy 275
Food in Time and Place Paul Freedman / Brožovaná
common.buy 1 676

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet