Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Jean Luis Flandrin
Libristo kód: 01288703
Nakladatelství Columbia University Press, května 2013
When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensil... Celý popis
? points 55 b
550
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Femina / Brožovaná
common.buy 284
Medieval Tastes Massimo Montanari / Brožovaná
common.buy 945
Oxford Companion to Beer Garrett Oliver / Pevná
common.buy 1 294
How Food Made History B W Higman / Brožovaná
common.buy 1 147
Food and Feast in Tudor England Alison Sim / Brožovaná
common.buy 342

When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and how did we come to judge food by its method of preparation, manner of consumption, and gastronomic merit? Food: A Culinary History explores culinary evolution and eating habits from prehistoric times to the present, offering surprising insights into our social and agricultural practices, religious beliefs, and most unreflected habits. The volume dispels myths such as the tale that Marco Polo brought pasta to Europe from China, that the original recipe for chocolate contained chili instead of sugar, and more. As it builds its history, the text also reveals the dietary rules of the ancient Hebrews, the contributions of Arabic cookery to European cuisine, the table etiquette of the Middle Ages, and the evolution of beverage styles in early America. It concludes with a discussion on the McDonaldization of food and growing popularity of foreign foods today.

Informace o knize

Plný název Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 624
EAN 9780231111553
ISBN 023111155X
Libristo kód 01288703
Nakladatelství Columbia University Press
Váha 1100
Rozměry 172 x 248 x 33
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Ultimate Sticker Book Tractor DK / Brožovaná
common.buy 151
TOP
Budapest Victor Sebestyen / Brožovaná
common.buy 357
TOP
Milk and Vine II Emily Beck / Brožovaná
common.buy 215
TOP
Japanese Empire S. C. M. Paine / Brožovaná
common.buy 638
History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Pevná
common.buy 1 120
Jewish Flavours of Italy Silvia / Pevná
common.buy 771
Martha Stewart's Fruit Desserts Martha Stewart / Pevná
common.buy 602
How Food Made History B. W. Higman / Pevná
common.buy 2 339
Italian Cuisine Alberto Capatti / Pevná
common.buy 1 392

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet