Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) Holly Davis
Libristo kód: 20913044
Nakladatelství Chronicle Books, března 2019
A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for famil...
? points 63 b TOP TOP
629
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Fork, the Witch, and the Worm Christopher Paolini / Brožovaná
common.buy 268
TOP
Maangchi's Real Korean Cooking Emily Kim / Pevná
common.buy 691
TOP
Big Book of Kombucha Hannah Crum / Brožovaná
common.buy 520
Sila prírodnej fermentácie Sandor Ellix Katz / Brožovaná
common.buy 331
Černá křídla Cthulhu 2 S.T.Joshi / Pevná
common.buy 279
Připravujeme
Autopsy Patricia Cornwell / Brožovaná
common.buy 146
Chaos Patricia Cornwell / Brožovaná
common.buy 276

A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented food

Informace o knize

Plný název Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2019
Počet stran 272
EAN 9781452175171
ISBN 1452175179
Libristo kód 20913044
Nakladatelství Chronicle Books
Váha 1110
Rozměry 192 x 251 x 35
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Glucose Revolution Jessie Inchauspé / Brožovaná
common.buy 487
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 804
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 848
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 815
TOP
Farmhouse Culture Guide to Fermenting Kathryn Lukas / Pevná
common.buy 728
TOP
Koji Alchemy Rich Shih / Pevná
common.buy 700
TOP
Color Theory (Artist's Library) Patti Mollica / Brožovaná
common.buy 196
TOP
The Tipping Point Malcolm Gladwell / Brožovaná
common.buy 268
TOP
Wildcrafted Fermentation / Brožovaná
common.buy 616
Noma 2.0 René Redzepi / Pevná
common.buy 1 502
This Is Your Mind On Plants Michael Pollan / Brožovaná
common.buy 303
Little Swedish Kitchen KHOO RACHEL / Pevná
common.buy 564
Ferment For Good Sharon Flynn / Pevná
common.buy 597

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet