Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Food Processing Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Processing Technology P J Fellows
Libristo kód: 02521781
Nakladatelství Elsevier Books, června 2009
The first edition of Food processing technology was quickly adopted as the standard text by many foo... Celý popis
? points 209 b
2 087
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 28-32 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Bakuman., Vol. 1 Takeshi Obata / Brožovaná
common.buy 223
Catwoman Volume 1 Joelle Jones / Brožovaná
common.buy 379
Připravujeme
Art Of Days Gone BEND STUDIO / Pevná
common.buy 856
Embrace Your Weird Felicia Day / Brožovaná
common.buy 379
Supplement Pyramid Michael A. Smith / Pevná
common.buy 590
Showboat: The Life of Kobe Bryant Roland Lazenby / Brožovaná
common.buy 459
Food and Beverage Management Cousins / Brožovaná
common.buy 1 334
Food Processing Technology P.J. Fellows / Pevná
common.buy 3 225
Science of Bakery Products William P Edwards / Pevná
common.buy 969
Checkpoint B1+ Workbook Spencer David / Brožovaná
common.buy 498
Safe Food Marion Nestle / Brožovaná
common.buy 1 024
Food Chemistry H D Belitz / Brožovaná
common.buy 4 204
Cider Revolution! Mikael Nypelius / Pevná
common.buy 524
Handbook of Meat Processing Fidel Toldrá / Pevná
common.buy 9 536
Handbook of GC/MS 3e - Fundamentals and Applications Hans-Joachim Hübschmann / Pevná
common.buy 5 994

The first edition of Food processing technology was quickly adopted as the standard text by many food science and technology courses. This completely revised and updated third edition consolidates the position of this textbook as the best single-volume introduction to food manufacturing technologies available. This edition has been updated and extended to include the many developments that have taken place since the second edition was published. In particular, advances in microprocessor control of equipment, 'minimal' processing technologies, functional foods, developments in 'active' or 'intelligent' packaging, and storage and distribution logistics are described. Technologies that relate to cost savings, environmental improvement or enhanced product quality are highlighted. Additionally, sections in each chapter on the impact of processing on food-borne micro-organisms are included for the first time. * Introduces a range of processing techniques that are used in food manufacturing* Explains the key principles of each process, including the equipment used and the effects of processing on micro-organisms that contaminate foods* Describes post-processing operations, including packaging and distribution logistics

Informace o knize

Plný název Food Processing Technology
Autor P J Fellows
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 913
EAN 9781845692162
ISBN 1845692160
Libristo kód 02521781
Nakladatelství Elsevier Books
Váha 1450
Rozměry 170 x 244 x 56
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet