Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Handbook of Meat Processing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Meat Processing Fidel Toldrá
Libristo kód: 01398796
Nakladatelství Iowa State University Press, března 2010
The Handbook of Meat Processing comprehensively presents the current status of the manufacturing of... Celý popis
? points 954 b
9 536
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Goodnight Punpun, Vol. 3 Inio Asano / Brožovaná
common.buy 495
TOP
War Laura Thalassa / Brožovaná
common.buy 254
Half Life of Valery K / Brožovaná
common.buy 254
Effective Coding with VHDL Ricardo Jasinski / Pevná
common.buy 1 603
Food and Beverage Management Cousins / Brožovaná
common.buy 1 334
Food Processing Technology P.J. Fellows / Pevná
common.buy 3 225
Safe Food Marion Nestle / Brožovaná
common.buy 1 024
Food Processing Technology P J Fellows / Brožovaná
common.buy 2 087
Lawrie's Meat Science Fidel Toldra / Pevná
common.buy 5 406
Sustainable Meat Production and Processing Charis Galanakis / Brožovaná
common.buy 6 572
Food Processing / Brožovaná
common.buy 1 914
Food Analysis Laboratory Manual Suzanne Nielsen / Brožovaná
common.buy 2 422

The Handbook of Meat Processing comprehensively presents the current status of the manufacturing of the most important meat products. Part one, Technologies, begins with discussions on meat chemistry, biochemistry and quality and then provides background information on main technologies involved in the processing of meat, such as freezing, cooking, smoking, fermentation, emulsification, drying and curing. Part two, Products, is focused on the description of the manufacture of the most important products, including cooked and dry-cured hams, cooked and fermented sausages, bacon, canned meat, paté, restructured meats and functional meat products. Part three, Controls, offers current approaches for the control of the quality and safety of manufactured meat products.

Informace o knize

Plný název Handbook of Meat Processing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2010
Počet stran 582
EAN 9780813821825
ISBN 0813821827
Libristo kód 01398796
Nakladatelství Iowa State University Press
Váha 1404
Rozměry 193 x 248 x 41
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet