Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes Charles G. Reavis
Libristo kód: 15728355
Nakladatelství STOREY PUB, srpna 2017
Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed... Celý popis
? points 80 b
800
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 425
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 663

Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current guidelines for popular charcuterie techniques such as d

Informace o knize

Plný název Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 376
EAN 9781612129853
ISBN 1612129854
Libristo kód 15728355
Nakladatelství STOREY PUB
Váha 1200
Rozměry 208 x 231 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet