Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Obiloviny v lidské výživě

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Obiloviny v lidské výživě collegium
Libristo kód: 02910870
Nakladatelství Forsapi, listopadu 2014
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě... Celý popis
? points 8 b
77
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Dieta s nízkým obsahem FOODMAPs Jiří Vejmelka / Brožovaná
common.buy 127
TOP
Crohnova choroba, ulcerózní kolitida Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 127
TOP
Dna - nemoc králů Je nutná bezpurinová dieta? Lubomír Kužela / Brožovaná
common.buy 127
Dieta při antikoagulační léčbě Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 97
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů Jana Dostálová / Brožovaná
common.buy 100
Strava těhotných a kojících Miloslav Hronek / Brožovaná
common.buy 139
Dieta u jaterních onemocnění Mária Belovičová / Brožovaná
common.buy 135
Zácpa – dieta a doporučená opatření Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 127
Průvodce pacienta onkologickou léčbou Eva Chocenská / Brožovaná
common.buy 127
Výživa dialyzovaných pacientů Petra Pokorová / Pevná
common.buy 162
Dieta na podporu hojení ran Lékař vám vaří Zuzana Kala Grofová / Brožovaná
common.buy 135
Dieta pro vyšší věk Grofová Zuzana Kala / Brožovaná
common.buy 127

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR) Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha) Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha) Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP) Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha) Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP) Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha) Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha) Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha) Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) Publikace České technologické platformy pro potraviny.

Informace o knize

Plný název Obiloviny v lidské výživě
Autor collegium
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2015
Počet stran 54
EAN 9788087250280
ISBN 978-80-8725-028-0
Libristo kód 02910870
Nakladatelství Forsapi
Váha 220
Rozměry 213 x 299 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Rakytník Jiří Bajer / Brožovaná
common.buy 199
Čchi-kung pro zdravý mozek Mantak Chia / Pevná
common.buy 286
Duše zrcadlo Lenka Karfíková / Brožovaná
common.buy 213
Rakytník řešetlákový Prof. ing. Pavel Valíček / Pevná
common.buy 103
Obezita Malými krůčky k velké změně Iva Málková / Brožovaná
common.buy 136
Dieta u chronických onemocnění ledvin Milan Hrubý / Brožovaná
common.buy 127
Český jazyk 6 pro základní školy Eva Hošnová / Brožovaná
common.buy 154
Vybrané kapitoly z klinické výživy I. Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 162

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet