Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů Jana Dostálová
Libristo kód: 01306571
Nakladatelství Forsapi, listopadu 2007
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla... Celý popis
? points 10 b
100
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Dieta s nízkým obsahem FOODMAPs Jiří Vejmelka / Brožovaná
common.buy 127
TOP
Crohnova choroba, ulcerózní kolitida Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 127
TOP
Dna - nemoc králů Je nutná bezpurinová dieta? Lubomír Kužela / Brožovaná
common.buy 127
Výprodej
Včelařství - svazek I. collegium / Brožovaná
common.buy 392
Arové Lars Lepperhoff / Pevná
common.buy 413
Dieta při antikoagulační léčbě Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 97
Dieta u chronických onemocnění ledvin Milan Hrubý / Brožovaná
common.buy 127
Marketingový výzkum Radek Tahal / Pevná
common.buy 152
Kompostování a kompostárny Pert Plíva / Pevná
common.buy 653
Vybrané kapitoly z klinické výživy I. Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 162
Zácpa – dieta a doporučená opatření Pavel Kohout / Brožovaná
common.buy 127
Dieta na podporu hojení ran Lékař vám vaří Zuzana Kala Grofová / Brožovaná
common.buy 135
Dieta pro vyšší věk Grofová Zuzana Kala / Brožovaná
common.buy 127
PORUCHY METABOLISMU A VÝŽIVY Štěpán Svačina et al. / Kniha
common.buy 734

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)... Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí.

Informace o knize

Plný název Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 54
EAN 9788090382084
ISBN 978-80-903820-8-4
Libristo kód 01306571
Nakladatelství Forsapi
Váha 78
Rozměry 137 x 207 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Otoky a záhadná lymfa Jitka Bičíková / Pevná
common.buy 349
Připravujeme
Začínáme vystřihovat Jdeme do ZOO / Papírenské zboží
common.buy 119
Statistika v aplikacích Jan Hendl / Pevná
common.buy 127
Obezita Malými krůčky k velké změně Iva Málková / Brožovaná
common.buy 136
Strava těhotných a kojících Miloslav Hronek / Brožovaná
common.buy 139
Polymerní kompozitní materiály Gottfried W. Ehrenstein / Brožovaná
common.buy 246
Dieta u jaterních onemocnění Mária Belovičová / Brožovaná
common.buy 135
Molekulární medicína Ondřej Slabý / Pevná
common.buy 979
Obiloviny v lidské výživě collegium / Brožovaná
common.buy 77
Spící špion Camilla Grebe / Pevná
common.buy 160

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet