Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Technologie přípravy pokrmů 2

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Technologie přípravy pokrmů 2 Hana Sedláčková
Libristo kód: 00060159
Nakladatelství Fortuna, června 2007
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové... Celý popis
? points 16 b
163
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
S počítačem nejen k maturitě 1 Pavel Navrátil / Brožovaná
common.buy 154
TOP
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 452
Receptury studených pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 376
Výprodej
Matematika 1 pro střední odborná učiliště Václav Zemek / Brožovaná
common.buy 206
Stolničení Gustav Salač / Pevná
common.buy 396
Chemie Jaroslav Blažek / Brožovaná
common.buy 206
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ Milada Hudcová / Pevná
common.buy 250
Technologie přípravy pokrmů 1 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 3 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 5 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 172
Technologie přípravy pokrmů 4 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 6 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 172

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Informace o knize

Plný název Technologie přípravy pokrmů 2
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2007
Počet stran 86
EAN 9788071689522
ISBN 80-7168-952-1
Libristo kód 00060159
Nakladatelství Fortuna
Váha 278
Rozměry 205 x 295 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Technologie II Zdeňka Křupalová / Brožovaná
common.buy 266
Fyzika pro netechnické obory SOŠ a SOU Ivan Štoll / Brožovaná
common.buy 191
Nové stolničení v kostce Zdeňka Hrbková / Brožovaná
common.buy 212
Potraviny a nápoje v kostce Libor Mašek / Brožovaná
common.buy 131
Moonwatch Only Gregoire Rossier / Pevná
common.buy 5 718
Ableton Live 8 and Suite 8 Keith Robinson / Brožovaná
common.buy 1 193
ISIC-ISAP Barbaro / Kniha
common.buy 909

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet