Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Technologie přípravy pokrmů 5

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Technologie přípravy pokrmů 5 Hana Sedláčková
Libristo kód: 00096366
Nakladatelství Fortuna, května 2009
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové... Celý popis
? points 17 b
172
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Stolničení Gustav Salač / Pevná
common.buy 396
Zbožíznalství II. Karel Cvrček / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 1 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 2 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 3 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 4 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD František Smetana; Eva Krátká / Brožovaná
common.buy 168
Technologie přípravy pokrmů 6 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 172
Makroekonomie a hospodářská politika Irena Králová / Brožovaná
common.buy 158

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Informace o knize

Plný název Technologie přípravy pokrmů 5
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 144
EAN 9788073730260
ISBN 978-80-7373-026-0
Libristo kód 00096366
Nakladatelství Fortuna
Váha 414
Rozměry 205 x 300 x 9
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 452
Receptury studených pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 376
Suroviny UO cukrář František Šrek / Brožovaná
common.buy 297
Evropa Norman Davies / Brožovaná
common.buy 1 257

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet