Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Znanost kuhanja - Sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja

Jazyk ChorvatštinaChorvatština
Kniha Pevná
Kniha Znanost kuhanja - Sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja Stuart Farrimond
Libristo kód: 41635508
Nakladatelství Školska knjiga d.d., listopadu 2021
S pomoću ove bogato ilustrirane knjige prepune korisnih informacija upoznajte znanost kuhanja i kuha... Celý popis
? points 83 b
834 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 7-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Slana i slatka kvasomanija Anita Šumer / Pevná
common.buy 642
TOP
Kako steći komunikacijske vještine Dale Carnegie / Brožovaná
common.buy 340
TOP
Mozak bez granica Jim Kwik / Brožovaná
common.buy 281
TOP
Glukozna revolucija Koncept izdavaštvo / Brožovaná
common.buy 502
TOP
Žene, hrana i hormoni Sara Gottfried / Brožovaná
common.buy 303
Iritantni kolege: I kako s njima Henrik Stenstrom Per / Brožovaná
common.buy 412
Ego je neprijatelj Ryan Holiday / Brožovaná
common.buy 467
Výprodej
Instant psihotest David J. Lieberman / Brožovaná
common.buy 253
Umijeće čitanja misli Henrik Fexeus / Brožovaná
common.buy 349

S pomoću ove bogato ilustrirane knjige prepune korisnih informacija upoznajte znanost kuhanja i kuhajte kao majstor! Usavršite svoje vještine i preobrazite način na koji kuhate. Zašto je kuhana hrana tako ukusna? Trebamo li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Kako prepoznati svježu ribu? Kako konzervirati ribu u kući? Kako uspješno skuhati rahlu rižu? Zašto kokice pucaju? Je li češnjak bolje zgnječiti ili nasjeckati? Kako skuhati povrće da se sačuvaju hranjivi sastojci? Kako svaki put skuhati sočnu i ukusnu ribu? Koju vrstu vrhnja koristiti za kuhanje? Možemo li spasiti presoljeno jelo? Kako ublažiti okus preljutog jela? U čemu je tajna karamelizacije?   Otkrijte i zašto je mariniranje mesa preko noći nepotrebno, kako se namakanjem pojačava okus suhih začina, zašto je orašaste plodove najbolje tostirati u mikrovalnoj pećnici i kako će zahvaljujući soli poširano jaje uvijek ispasti savršeno. Doznajte sve i o najčešćim termičkim postupcima obrade hrane – roštiljanju, sporom kuhanju, prženju u tavi, sous vide, kuhanju pod tlakom, kuhanjem na pari i u mikrovalnoj pećnici te pečenju u pećnici.

Informace o knize

Plný název Znanost kuhanja - Sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja
Jazyk Chorvatština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2022
Počet stran 256
EAN 9789530622142
Libristo kód 41635508
Nakladatelství Školska knjiga d.d.
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Solo Leveling, Vol. 6 / Brožovaná
common.buy 407
TOP
Solo Leveling, Vol. 7 Chugong / Brožovaná
common.buy 445
TOP
SOLO LEVELING V08 V08 / Brožovaná
common.buy 450
TOP
48 zakona moći Robert Greene / Pevná
common.buy 885
TOP
Prestani previše razmišljati Nick Trenton / Brožovaná
common.buy 381
TOP
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 2 401
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
TOP
Profinjeno umijeće stava j**e mi se Mark Manson / Brožovaná
common.buy 434
TOP
Kućna pomoćnica Freida McFadden / Brožovaná
common.buy 490
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 557
TOP
Metode Koncentracije (Croatian Version) Grigori Grabovoi / Brožovaná
common.buy 307
TOP
Expectant Father Armin A. Brott / Brožovaná
common.buy 315
TOP
Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima Kishimi Ichiro Koga Fumitake / Brožovaná
common.buy 487
Harry Styles Aya Kanai / Pevná
common.buy 405
Master Key System Charles F. Haanel / Brožovaná
common.buy 319

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet