Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces Ewald Notter
Libristo kód: 04082454
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, ledna 2011
A guide for the contemporary chocolatier, from a renowned master of sugar and chocolate work. This i... Celý popis
? points 135 b
1 346
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 813
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 547
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 498
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 425
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 709
TOP
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Making Chocolate Todd Masonis / Pevná
common.buy 825
Fine Chocolates: Gold Jean-Pierre Wybauw / Pevná
common.buy 3 460
Ultimate Book of Chocolate DUPUIS MELANIE / Pevná
common.buy 810

A guide for the contemporary chocolatier, from a renowned master of sugar and chocolate work. This is the only book to cover the full spectrum of the subject, from the fundamentals of making chocolate to advanced showpiece construction. Yes, but does he have any Oompa Loompas?

Informace o knize

Plný název Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces
Autor Ewald Notter
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2011
Počet stran 416
EAN 9780470398845
ISBN 0470398841
Libristo kód 04082454
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 1436
Rozměry 225 x 286 x 30
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 813
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 547
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 498
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 544
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 425
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 709
TOP
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Making Chocolate Todd Masonis / Pevná
common.buy 825
Fine Chocolates: Gold Jean-Pierre Wybauw / Pevná
common.buy 3 460
Ultimate Book of Chocolate DUPUIS MELANIE / Pevná
common.buy 810

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet