Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Egg Michael Ruhlman
Libristo kód: 02299700
Nakladatelství WARNER INTERNATIONAL, dubna 2014
For culinary visionary Michael Ruhlman, the question is not whether the chicken or the egg came firs... Celý popis
? points 81 b
807
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 813
TOP
ALGORITHMS TO LIVE BY Brian Christian / Brožovaná
common.buy 442
TOP
Awakening Fertility Heng Ou / Pevná
common.buy 542
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 337
Cook Beautiful Athena Calderone / Pevná
common.buy 783
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 258
Spiritual Fertility Dr Julie Von / Brožovaná
common.buy 442
Ratio Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 574
Autoimmune Brain David S. Younger / Pevná
common.buy 1 189
Annual of Scientific Discovery David Ames Wells / Pevná
common.buy 1 064
Data Warehousing and Knowledge Discovery Ladjel Bellatreche / Brožovaná
common.buy 1 542

For culinary visionary Michael Ruhlman, the question is not whether the chicken or the egg came first, it's how anything could be accomplished in the kitchen without the magic of the common egg. He starts with perfect poached and scrambled eggs and builds up to brioche and Italian meringue. Along the way readers learn to make their own mayonnaise, pasta, custards, quiches, cakes, and other preparations that rely fundamentally on the hidden powers of the egg. A unique framework for the book is provided in Ruhlman's egg flowchart, which starts with the whole egg at the top and branches out to describe its many uses and preparations - boiled, pressure-cooked, poached, fried, coddled, separated, worked into batters and doughs, and more. A removable illustrated flowchart is included with the book. Nearly 100 recipes are grouped by technique and range from simple (Egg Salad with Tarragon and Chives) to sophisticated (nougat). Dozens of step-by-step photographs guide the home cook through this remarkable culinary journey.

Informace o knize

Plný název Egg
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 304
EAN 9780316254069
ISBN 0316254061
Libristo kód 02299700
Nakladatelství WARNER INTERNATIONAL
Váha 419
Rozměry 150 x 210 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet