Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Guide To Modern Cookery - Part I.

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Guide To Modern Cookery - Part I. G. A. Escoffier
Libristo kód: 03174832
Nakladatelství Read Books, října 2008
This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods... Celý popis
? points 118 b
1 176
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 987
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 100
TOP
WarCraft: War of The Ancients # 3: The Sundering Richard A. Knaak / Brožovaná
common.buy 329
TOP
Understanding Aleister Crowley's Thoth Tarot Lon Milo DuQuette / Brožovaná
common.buy 550
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 336
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Pevná
common.buy 696
Připravujeme
Little Bear Else Holmelund Minarik / Brožovaná
common.buy 170
Escoffier Cookbook A Escoffier / Pevná
common.buy 800
Guide to Modern Cookery Auguste Escoffier / Brožovaná
common.buy 3 060
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Pevná
common.buy 528
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Brožovaná
common.buy 787
Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible Madhur Jaffrey / Pevná
common.buy 731
Biohazard Ken Alibek / Brožovaná
common.buy 429
U.S. History Cookbook Joan D'Amico / Brožovaná
common.buy 473
Equals Daniel Sweren-Becker / Pevná
common.buy 463

This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods of cooking in the light of contemporary culinary developments. Clear, concise, and full of detailed recipes, this text will be of considerable utility to the discerning cook, and shall also be of value to those with an interest in the history and development of cookery. A great addition to any culinary library, this text is not to be missed by discerning collectors of antiquarian literature of this ilk. The chapters of this book include: 'The Leading Warm Sauces', 'The Small Compound Sauces', 'Cold Sauces and Compound Butters', 'Savoury Jellies or Aspics', 'The Court-Bouillons and the Marinades', 'Elementary Preparations', 'The Various Garnishes for Soups', 'Garnishing Preparations for Relevés and Entrées', et cetera. This volume is being republished now with a specially commissioned new biography of the author.

Informace o knize

Plný název Guide To Modern Cookery - Part I.
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 686
EAN 9781443758673
ISBN 9781443758673
Libristo kód 03174832
Nakladatelství Read Books
Váha 890
Rozměry 216 x 140 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet