Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Guide to Modern Cookery

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Guide to Modern Cookery Auguste Escoffier
Libristo kód: 02059484
Nakladatelství Cambridge University Press, června 2013
The late nineteenth and early twentieth centuries witnessed a revolution in the eating habits of Eur... Celý popis
? points 290 b
2 902
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
Joy of Cooking Irma S. Rombauer / Pevná
common.buy 817
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Pevná
common.buy 474

The late nineteenth and early twentieth centuries witnessed a revolution in the eating habits of European households with disposable incomes. Central to the culinary history of the period is the innovative French chef Georges Auguste Escoffier (1846–1935). His cooking methods, combined with a modern approach to managing professional kitchen staff, contributed to the development of a fashionable culture of dining out, notably at London's Savoy and Carlton hotels. Escoffier's influence was such that he was urged to publish his methods and recipes. Reissued here in its English translation of 1907, this textbook on haute cuisine was first published in French in 1903. Beginning with the fundamental elements of cooking, Escoffier gives nearly 3,000 descriptions and recipes, ranging from sauces and marinades to jams and jellies. Intended for the instruction of aspiring chefs, this monumental work remains a core text at cookery schools to this day.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
12 Rules for Life Jordan B. Peterson / Brožovaná
common.buy 213
TOP
Jujutsu Kaisen, Vol. 11 Gege Akutami / Brožovaná
common.buy 223
TOP Připravujeme
Pachinko Min Jin Lee / Brožovaná
common.buy 268
TOP Výprodej
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
TOP
The Way I Am Now / Brožovaná
common.buy 268
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Pevná
common.buy 2 228
Modern Urban Girls / Brožovaná
common.buy 479
Deep Learning with Python Francois Chollet / Brožovaná
common.buy 1 681
Iliac Crest Cristina Rivera Garza / Brožovaná
common.buy 352
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Brožovaná
common.buy 786
Escoffier Cookbook A Escoffier / Pevná
common.buy 800

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet