Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Handbook of Molecular Gastronomy

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Molecular Gastronomy Christophe Lavelle
Libristo kód: 20117817
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, června 2021
A comprehensive reference to molecular gastronomy, this book highlights techniques that have enabled... Celý popis
? points 805 b
8 046
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 042
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Gastronomie / Brožovaná
common.buy 727
Gastronomie M Charles Monselet / Brožovaná
common.buy 761
Gastronomic curious directive / Brožovaná
common.buy 434
Note-by-Note Cooking Herve This / Adobe ePub
common.buy 400
Geschichte der Religion Jesu Christi. Friedrich Leopold zu Stolberg-Stolberg / Brožovaná
common.buy 875

A comprehensive reference to molecular gastronomy, this book highlights techniques that have enabled chefs to achieve new and better ways of preparing food. The book takes an interdisciplinary approach encompassing the physics, biology, and chemistry of food as well as food preparation along with..

Informace o knize

Plný název Handbook of Molecular Gastronomy
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2021
Počet stran 868
EAN 9781466594784
Libristo kód 20117817
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 2860
Rozměry 291 x 222 x 50
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet