Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Vašim požadavkům se budeme věnovat následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

La Cuisine de Référence - Nvelle Edition Formation accès numérique inclus Brochée

Jazyk FrancouzštinaFrancouzština
Kniha Brožovaná
Kniha La Cuisine de Référence - Nvelle Edition Formation accès numérique inclus Brochée Maincent Morel
Libristo kód: 35758660
Nakladatelství EDITIONS BPI, června 2021
Nouvelle édition 2021Enrichie de 230 vidéosLa Cuisine de Référence est le livre incontournable ! Ave... Celý popis
? points 149 b TOP TOP
1 487
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Gyoza: The Ultimate Dumpling Cookbook Paradise Yamamoto / Pevná
common.buy 363

Nouvelle édition 2021Enrichie de 230 vidéosLa Cuisine de Référence est le livre incontournable ! Avec plus de 800 000 exemplaires vendus dans le monde, il a participé à la formation d’autant de professionnels.Cette bible de la cuisine vous accompagnera tout au long de votre formation mais aussi tout au long de votre vie professionnelle.Pourquoi ? Car ce livre est le plus complet des ouvrages existants dans ce domaine.Composé de plus de 500 techniques de base détaillées pas à pas, de 1000 fiches techniques et d’un chapitre complet consacré à l’hygiène et à la sécurité, ce livre est illustré par plus de 3000 photos et 230 vidéos accessibles par QR codes ou URL.Ce livre est le seul ouvrage en un seul volume qui vous apporte toutes les bases de la cuisine française essentielles à la formation de tout bon cuisinier..

Informace o knize

Plný název La Cuisine de Référence - Nvelle Edition Formation accès numérique inclus Brochée
Jazyk Francouzština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2021
Počet stran 1208
EAN 9782857089261
Libristo kód 35758660
Nakladatelství EDITIONS BPI
Váha 2300
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 792
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 982
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 804
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 934
TOP
Le Comte de Monte-Cristo, ESO. Material auxiliar Cideb Editrice / Brožovaná
common.buy 366
TOP
Complete Book of French Cooking Vincent Boue / Pevná
common.buy 866
TOP
Le blanc et le noir Ionesco / Brožovaná
common.buy 301
TOP
Aïe, mes aïeux ! Anne Ancelin-Schutzenberger / Brožovaná
common.buy 757
TOP
Les Miserables Victor Hugo / Pevná
common.buy 514
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
TOP
Modernist Pizza Francisco Migoya / Pevná
common.buy 8 707
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 2 399
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Nineteen Minutes Jodi Picoult / Brožovaná
common.buy 286
Weft-Faced Pattern Weaves: Tabby to Taquete Nancy Arthur Hoskins / Brožovaná
common.buy 1 031
Le grand cours de cuisine FERRANDI Hachette / Pevná
common.buy 1 594

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet