Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc., and How to Make all Kinds of Sausage, etc., and Comp

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc., and How to Make all Kinds of Sausage, etc., and Comp
Libristo kód: 42167469
Nakladatelství LEGARE STREET PR, října 2022
? points 101 b
1 008
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Kto je rýchlejší? Iryna Zelyk / Pevná
common.buy 300
TOP
Ahoj, strach! Iryna Zelyk / Pevná
common.buy 331
TOP
Salumi Michael Ruhlman / Kniha
common.buy 941
TOP
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Brožovaná
common.buy 423
Curing & Smoking Steven Lamb / Pevná
common.buy 517
Charcuterie Michael Ruhlman / Pevná
common.buy 874
Butchering Beef Adam Danforth / Brožovaná
common.buy 591
La Charcuterie Guy Krenzer / Pevná
common.buy 1 565
Butchering, Processing and Preservation of Meat Frank G. Ashbrook / Brožovaná
common.buy 4 204

Informace o knize

Plný název Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc., and How to Make all Kinds of Sausage, etc., and Comp
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2022
Počet stran 306
EAN 9781015397002
ISBN 101539700X
Libristo kód 42167469
Nakladatelství LEGARE STREET PR
Váha 603
Rozměry 156 x 234 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet