Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár

Jazyk SlovenštinaSlovenština
Kniha Brožovaná
Kniha Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár Gabriela Sládečková
Libristo kód: 02078318
Nakladatelství Expol pedagogika, září 2009
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kys... Celý popis
? points 72 b
723
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-9 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.

Informace o knize

Plný název Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár
Jazyk Slovenština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 168
EAN 9788080911621
ISBN 978-80-8091-162-1
Libristo kód 02078318
Nakladatelství Expol pedagogika
Váha 450
Rozměry 214 x 301 x 13
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Cukrářská technologie Alena Půlpánová / Pevná
common.buy 294
Lulus cukrárka Lucia Gažová / Pevná
common.buy 227
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 Gabriela Sládečková / Brožovaná
common.buy 723
Ketamine Kenji Hashimoto / Pevná
common.buy 5 391

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet