Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Chemistry of Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Chemistry of Food Jan Velíšek
Libristo kód: 02657410
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, února 2014
A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes a... Celý popis
? points 498 b
4 979
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 815
TOP
Do It For Yourself (Guided Journal) Kara Cutruzzula / Diář
common.buy 311
TOP
Things I Wish You Knew Evelyne Mikulicz / Brožovaná
common.buy 137
2am Thoughts Makenzie Campbell / Brožovaná
common.buy 294
Výprodej
Future Foods D. Julian McClements / Brožovaná
common.buy 627
Merck Index Maryadele J. O'Neil / Pevná
common.buy 3 642
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Pevná
common.buy 3 233
Hindu Goddesses David R. Kinsley / Brožovaná
common.buy 1 160
Chemical Process Technology 2e Jacob A Moulijn / Brožovaná
common.buy 1 564

A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an English language translation of the author's Czech-language food chemistry textbook. The first half of the book contains an introductory chapter and six chapters dealing with main macro- and micronutrients, and the essential nutritional factors that determine the nutritional and energy value of food raw materials and foods. It includes chapters devoted to amino acids, peptides and proteins, fats and other lipids, carbohydrates, vitamins, mineral substances and water. The second half of the book deals with compounds responsible for odour, taste and colour that determine the sensory quality of food materials and foods. It further includes chapters devoted to antinutritional, toxic and other biologically active substances, food additives and contaminants. Students, teachers and food technologists will find this book an essential reference on detailed information about the changes and reactions that occur during food processing and storage and possibilities how to manage them. Nutritionists and those who are interested in healthy nutrition will find information about nutrients, novel foods, organic foods, nutraceuticals, dietary supplements, antinutritional factors, food additives and contaminants.

Informace o knize

Plný název Chemistry of Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 1124
EAN 9781118383810
ISBN 1118383818
Libristo kód 02657410
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 2748
Rozměry 216 x 278 x 46
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet