Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking Joseph Provost
Libristo kód: 02722543
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, června 2016
Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this wor... Celý popis
? points 210 b
2 104
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Way of Tarot Alejandro Jodorowsky / Brožovaná
common.buy 605
In Focus Tarot Steven Bright / Pevná
common.buy 357

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell. Chapters include: The Science of Food and Nutrition of Macromolecules; Science of Taste and Smell; Milk, Cream, and Ice Cream, Metabolism and Fermentation; Cheese, Yogurt, and Sour Cream; Browning; Fruits and Vegetables; Meat, Fish, and Eggs; Dough, Cakes, and Pastry; Chilies, Herbs, and Spices; Beer and Wine; and Chocolate, Candy and Other Treats. Each chapters begins with biological, chemical, and /or physical principles underlying food topics, and a discussion of what is happening at the molecular level. This unique approach is unique should be attractive to chemistry, biology or biochemistry departments looking for a new way to bring students into their classroom. There are no pre-requisites for the course and the work is appropriate for all college levels and majors.

Informace o knize

Plný název Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 544
EAN 9781118674208
ISBN 1118674200
Libristo kód 02722543
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 956
Rozměry 237 x 159 x 31
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Idiot Fyodor Dostoevsky / Brožovaná
common.buy 111
TOP
The Ballad of Never After / Brožovaná
common.buy 276
TOP Výprodej
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
The Art of Game Design Jesse Schell / Brožovaná
common.buy 1 828
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 936
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 596
TOP
Pixie's Astounding Lenormand Edmund Zebrowski / Brožovaná
common.buy 461
TOP
Hermetic Tarot Deck Godfrey Dowson / Karty
common.buy 426
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 1 403
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 14 996
Dark Psychology and Manipulation Travis James Carnegie / Brožovaná
common.buy 1 188
Science of Cooking DK / Pevná
common.buy 691

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet