Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e Joseph Amendola
Libristo kód: 04890614
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, září 2002
The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. T... Celý popis
? points 71 b
713
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 209
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 116
TOP Výprodej
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 807
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Pevná
common.buy 1 052
Pie and Pastry Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 1 194
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Pevná
common.buy 543
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 950
How Baking Works James Morton / Pevná
common.buy 677
Business of Baking Michelle Z Green / Brožovaná
common.buy 533
Art of French Baking Ginette Mathiot / Pevná
common.buy 801
French Pastry 101 BETTY HUNG / Brožovaná
common.buy 538

The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. That's why, in addition to mastering basic techniques and recipes, every baker must also learn about the science that underlies the baking craft. Guided by contemporary baking and pastry research and practice, this new edition of Joseph Amendola's invaluable reference gives readers knowledge that they can apply to their own baking-whether it's selecting the right flour, understanding how different leavening agents work, or learning about using new baking ingredients and additives to enhance favorite recipes. Written in a clear, easy-to-understand style, Understanding Baking is an essential companion for anyone who is serious about baking.

Informace o knize

Plný název Understanding Baking - The Art and Science of Baking 3e
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2002
Počet stran 288
EAN 9780471405467
ISBN 0471405469
Libristo kód 04890614
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 402
Rozměry 155 x 235 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet