Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Amorino Guide to Gelato

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Amorino Guide to Gelato Bob Mitchell
Libristo kód: 25237690
Nakladatelství Skyhorse Publishing, října 2020
The Comprehensive Guide for Any Gelato Lover or Frozen Dessert Afficionado Learn the ins and outs... Celý popis
? points 47 b
473
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 253
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 618
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Pevná
common.buy 563
TOP
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Brožovaná
common.buy 1 409
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 676
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 709
TOP
Gelato Fiasco Joshua Davis / Pevná
common.buy 676
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 559
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 546
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Pevná
common.buy 882
Připravujeme
Sushi Master Nick Sakagami / Pevná
common.buy 524

The Comprehensive Guide for Any Gelato Lover or Frozen Dessert Afficionado Learn the ins and outs of gelato, sorbet, and ice cream from the masters: how it's made, how to create different flavors and aesthetics, and more. Combining sweet flavo

Informace o knize

Plný název Amorino Guide to Gelato
Autor Bob Mitchell
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2020
Počet stran 240
EAN 9781510758186
ISBN 1510758186
Libristo kód 25237690
Nakladatelství Skyhorse Publishing
Váha 953
Rozměry 236 x 198 x 23
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 677
TOP
Tom Ford Tom Ford / Pevná
common.buy 2 501
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 524
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 512
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 357
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Liam Wong: TO:KY:OO Liam Wong / Pevná
common.buy 944
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 955
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Zmrzliny Kateřina Kočičková / Pevná
common.buy 315
Pasta Antonio Carluccio / Pevná
common.buy 515

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet