Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

gelato. Tecniche, attrezzature, ricette

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Kniha
Kniha gelato. Tecniche, attrezzature, ricette Donata Panciera
Libristo kód: 36762050
Nakladatelství Hoepli, října 2020
Un manuale che illustra le tecniche di produzione e di lavorazione del gelato artigianale, rivolto s... Celý popis
? points 102 b TOP TOP
1 017
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Pevná
common.buy 608
TOP
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Brožovaná
common.buy 1 409
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Pevná
common.buy 701
Hello, My Name Is Ice Cream Dana Cree / Pevná
common.buy 563
Salt and Straw Ice Cream Cookbook Tyler Malek / Pevná
common.buy 518
Italian Cooking School, Ice Cream The Silver Spoon Kitchen / Brožovaná
common.buy 304
Ciao Bella Book of Gelato and Sorbetto Danilo Zecchin / Pevná
common.buy 570
Gelato italiano Melanie Schirdewahn / Pevná
common.buy 480
Připravujeme
Gelato, ice creams and sorbets Linda Tubby / Pevná
common.buy 356

Un manuale che illustra le tecniche di produzione e di lavorazione del gelato artigianale, rivolto sia ai gelatieri sia ai giovani apprendisti. Nella prima parte, dopo una breve introduzione alla storia del gelato artigianale italiano, sono fornite le indicazioni sulla merceologia dei principali ingredienti. Segue la descrizione di tutte le principali tecniche di produzione del gelato e delle sue varianti (sorbetti e semifreddi). L’ultima parte del manuale contiene più di 100 ricette corredate da fotografie a colori e affiancate da numerosi riferimenti tecnologici e pratici che permettono al lettore di applicare le nozioni acquisite in precedenza. Questo volume è il frutto dell’esperienza decennale dell’autrice, che ha concepito un metodo di lavoro i cui risultati si sono dimostrati eccellenti.

Informace o knize

Plný název gelato. Tecniche, attrezzature, ricette
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Kniha
Datum vydání 2020
Počet stran 338
EAN 9788820392758
Libristo kód 36762050
Nakladatelství Hoepli
Váha 1057
Rozměry 185 x 230 x 23
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 813
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 1 054
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 211
TOP
Happy Sexy Millionaire Steven Bartlett / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Pevná
common.buy 543
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
In Francia per amore Jennifer Bohnet / Brožovaná
common.buy 133
TOP
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 183
TOP
Gelato Fiasco Joshua Davis / Pevná
common.buy 673
TOP
Gelato / Pevná
common.buy 845
Pastry Love Joanne Chang / Pevná
common.buy 840
Juicing Bible Pat Crocker / Brožovaná
common.buy 582
Ice Cream H. Douglas Goff / Brožovaná
common.buy 2 736

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet