Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo

Jazyk ŠpanělštinaŠpanělština
Kniha Brožovaná
Kniha Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo Le Cordon Bleu
Libristo kód: 20939712
Nakladatelství BLUME, ledna 2019
Ya sea una mousse de chocolate que se deshace en la boca, un budín al vapor o un sorbete de fruta re... Celý popis
? points 81 b
814
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 870
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Brožovaná
common.buy 462
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Heartstopper Volume 5 / Brožovaná
common.buy 358
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 157
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 851
Výprodej
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 542
El gran libro de la cocina tradicional SERGIO FERNANDEZ / Brožovaná
common.buy 562
Strategy Book Max Mckeown / Brožovaná
common.buy 410
Patisserie Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 1 729
Připravujeme
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 218
La Biblia de MasterChef SHINE / Pevná
common.buy 668
Usborne Workbooks Spelling 6-7 JANE BINGHAM / Brožovaná
common.buy 116

Ya sea una mousse de chocolate que se deshace en la boca, un budín al vapor o un sorbete de fruta refrescante, los postres convierten una comida en una ocasión memorable. Las recetas revelan el aspecto decorativo y la alta calidad culinaria que caracteriza a Le Cordon Bleu, y una sección de referencia muestra los conocimientos básicos para preparar masas y pastas, merengues, salsas, modificar el chocolate y extender la crema batida con una manga pastelera.

Informace o knize

Plný název Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo
Jazyk Španělština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 352
EAN 9788417254063
ISBN 8417254064
Libristo kód 20939712
Nakladatelství BLUME
Váha 1472
Rozměry 216 x 287 x 23
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet