Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture Harold McGee
Libristo kód: 04061044
Nakladatelství Hodder & Stoughton, listopadu 2004
A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooki... Celý popis
? points 121 b TOP TOP
1 211
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


A masterpiece of gastronomic writing - presenting the science, history and culture of food and cooking. It is the standard reference among professional cooks, as it answers all those long-puzzled over questions such as why do onions make you cry and why does fish go off quicker than meat. When it was originally published in 1986 it won the Andre Simon Food Book of the Year.

Informace o knize

Plný název McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Autor Harold McGee
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2004
Počet stran 896
EAN 9780340831496
ISBN 0340831499
Libristo kód 04061044
Nakladatelství Hodder & Stoughton
Váha 1574
Rozměry 158 x 235 x 58
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Unite Me Tahereh Mafi / Brožovaná
common.buy 240
TOP
The Laws of Human Nature Robert Greene / Brožovaná
common.buy 354
TOP
Jujutsu Kaisen, Vol. 12 Gege Akutami / Brožovaná
common.buy 205
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 042
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 813
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 935
TOP
It's Kind of a Funny Story Ned Vizzini / Brožovaná
common.buy 265
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 677
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
They Both Die at the End Adam Silvera / Brožovaná
common.buy 228
TOP Výprodej
The Score Elle Kennedy / Brožovaná
common.buy 331
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 407

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet