Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Vašim požadavkům se budeme věnovat následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

Pastry Chef's Companion - A Comprehensive Resource Guide for the Baking and Pastry Professional

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Pastry Chef's Companion - A Comprehensive Resource Guide for the Baking and Pastry Professional Glenn Rinsky
Libristo kód: 04398281
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, března 2008
With more than 4,800 terms and definitions from around the world plus ten appendices filled with hel... Celý popis
? points 50 b
495
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


With more than 4,800 terms and definitions from around the world plus ten appendices filled with helpful resources, The Pastry Chef's Companion combines the best features of a dictionary and an encyclopedia. In addition to the current terminology of every component of pastry, baking, and confectionary arts, this book provides important information about the origin and historical background of many of the terms. Moreover, it offers coverage of flavor trends, industry practices, key success factors, a resources list, illustrations, and phonetic pronunciations.

Informace o knize

Plný název Pastry Chef's Companion - A Comprehensive Resource Guide for the Baking and Pastry Professional
Autor Glenn Rinsky
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 384
EAN 9780470009550
ISBN 0470009551
Libristo kód 04398281
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 614
Rozměry 155 x 228 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
365 Bedtime Stories and Rhymes Cottage Door Press / Pevná
common.buy 382
TOP Výprodej
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 888
TOP
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Vol. 12 Koyoharu Gotouge / Brožovaná
common.buy 207
TOP
Canapes Eric Treuille / Brožovaná
common.buy 517
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Pevná
common.buy 1 054
TOP
New European Baking KRATOCHVILA LAUREL / Pevná
common.buy 665
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 810
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 441
TOP
Tartine Elisabeth Prueitt / Pevná
common.buy 840
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Money for Beginners NOT KNOWN / Pevná
common.buy 286
TOP
Fence Vol. 1 C.S. Pacat / Brožovaná
common.buy 210
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 760
Medical Herbalism David Hoffmann / Pevná
common.buy 1 282

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet