Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Escoffier

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Escoffier Kenneth James
Libristo kód: 05110982
Nakladatelství Bloomsbury Publishing, listopadu 2002
Auguste Escoffier was the first great star of modern cooking. Acknowledged during his lifetime as th... Celý popis
? points 376 b
3 756
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP Výprodej
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Pevná
common.buy 1 370
Escoffier Cookbook A Escoffier / Pevná
common.buy 800

Auguste Escoffier was the first great star of modern cooking. Acknowledged during his lifetime as the greatest chef in the world, his clientele included Edward VII and Kaiser Wilhelm II as well as the leaders of society and of fashion. His partnership with the hotelier Cesar Ritz established a tradition of superb cooking as an essential part of the luxury hotel, at the same time making dining in public respectable for women. Escoffier also revolutionized the way food was presented, popularized his repertoire in a series of hugely successful cookery books. Kenneth James traces Escoffier's career from his humble origins on the French Riviera to Paris, London and New York. He shows what made cuisine at the Savoy and the Carlton so outstanding, as well as drawing a personal and culinary portrait of a chef of genius. Escoffier: The King of Chefs also presents the dishes, from eggs to lobster, on which Escoffier had both a lasting influence and strongly-held views.

Informace o knize

Plný název Escoffier
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2002
Počet stran 342
EAN 9781852853969
ISBN 1852853964
Libristo kód 05110982
Nakladatelství Bloomsbury Publishing
Váha 644
Rozměry 158 x 237 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 1 100
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Pevná
common.buy 575
TOP
The Millionaire Real Estate Investor Gary Keller / Brožovaná
common.buy 525
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
The Modern A-Frame Ben Rahn / Pevná
common.buy 697
TOP
Ritz London John Williams / Pevná
common.buy 1 100
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 658
TOP
The Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Brožovaná
common.buy 419
TOP
Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Pevná
common.buy 696
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Doomsday Book Connie Willis / Brožovaná
common.buy 357
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Brožovaná
common.buy 1 252

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet