Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Fundamental Techniques of Classic Cuisine

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Fundamental Techniques of Classic Cuisine Judith Choate
Libristo kód: 04235121
Nakladatelství Stewart, Tabori & Chang Inc, srpna 2007
In 1984, Dorothy Cann Hamilton founded The French Culinary Institute with a singular vision: to crea... Celý popis
? points 182 b Připravujeme Připravujeme
1 822
Očekávaný dotisk Termín neznámý Termín neznámý

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Blue Zones Kitchen Dan Buettner / Pevná
common.buy 633
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 832
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 146
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Pevná
common.buy 2 399
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 226
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Laduree Michelle Lerouet / Pevná
common.buy 1 335
Vietnamese Home Cooking Charles Phan / Pevná
common.buy 760
Essentials of Asian Cuisine Corinne Trang / Brožovaná
common.buy 782

In 1984, Dorothy Cann Hamilton founded The French Culinary Institute with a singular vision: to create a culinary school that combined classic French techniques with American inventiveness in a fast-paced curriculum. Since then, the FCI has gone on to become one of the most prestigious culinary schools in the world. But perhaps the greatest achievement of the FCI is its Total Immersion curriculum, in which the classes prepare a student to cook in any type of kitchen for any kind of cuisine.Now, for the first time ever, all the best that the FCI has to offer can be found in a single sumptuous volume. "The Fundamental Techniques of Classic Cuisine" presents the six and nine month courses taught at the FCI that cover all 250 basic techniques of French cooking. Along with more than 650 full colour photographs, the book features more than 200 classic recipes as well as new recipes developed by some of the school's most famous graduates. Complete with insider tips and invaluable advice from the FCI, this will be an indispensable addition to the library of serious home cooks everywhere.

Informace o knize

Plný název Fundamental Techniques of Classic Cuisine
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2007
Počet stran 496
EAN 9781584794783
ISBN 158479478X
Libristo kód 04235121
Nakladatelství Stewart, Tabori & Chang Inc
Váha 2674
Rozměry 262 x 235 x 51
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet