Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Mexico from the Inside Out

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Mexico from the Inside Out Enrique Olvera
Libristo kód: 09292224
Nakladatelství Phaidon Press Ltd, října 2015
The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera, pioneer of contemporary, authentic Mexican f... Celý popis
? points 128 b
1 278
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 509
TOP Výprodej
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 542
TOP
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 810
Výprodej
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Central Virgilio; Gill Martinez / Pevná
common.buy 1 370
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 5 350
Připravujeme
Copenhagen Food Trine Hahnemann / Pevná
common.buy 765

The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera, pioneer of contemporary, authentic Mexican food and global gourmet influencer. Olvera's restaurant Pujol was ranked first in Mexico and twentieth in the world at the World's 50 Best Restaurant Awards. Includes over 65 recipes, each with an elegant photograph, from the sophisticated dishes served at Pujol to more accessible casual dishes that he enjoys with his family at home. His restaurant Cosme, opened in 2014 in New York, has built a considerable following amongst discerning foodies and been much celebrated by critics, recently receiving a 3-star rave review in The New York Times. More than 100 atmospheric photographs capture the vivid mosaic of the Mexican landscape while tip-in pages bring the reader up close to Enrique's vision and philosophy about food. Latest addition to Phaidon's bestselling and influential collection of cookbooks by the world's most exciting chefs.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 115
TOP
Italian Cooking School Pizza Liz Haarala Hamilton / Brožovaná
common.buy 320
TOP
Tartine Elisabeth Prueitt / Pevná
common.buy 840
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 205
TOP
Tu Casa Mi Casa Enrique Olvera / Brožovaná
common.buy 844
TOP
Mallmann on Fire Francis Mallman / Pevná
common.buy 856
TOP
Tim Raue: My Way Tim Raue / Pevná
common.buy 1 552
Připravujeme
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Pevná
common.buy 1 040
Ivan Ramen Ivan Orkin / Pevná
common.buy 688
Alinea Grant Achatz / Pevná
common.buy 1 530
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 14 996
Připravujeme
Macarons Pierre Herme / Brožovaná
common.buy 464
Borago Rodolfo Guzman / Pevná
common.buy 1 256
Mugaritz Aduriz Andoni Luis / Pevná
common.buy 1 846

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet