Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Bread Baking - An Artisan's Perspective

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Bread Baking - An Artisan's Perspective Daniel T. DiMuzio
Libristo kód: 04390264
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, února 2009
A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisan's Perspective... Celý popis
? points 135 b
1 351
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 715
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Pevná
common.buy 1 052
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Pevná
common.buy 774
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Brožovaná
common.buy 1 214
Edible Forest Gardens, Volume 1 Dave Jacke / Pevná
common.buy 1 612
Nobu Step by Step Nobu Matsuhisa / Pevná
common.buy 916
Edible Forest Gardens, Volume II Dave Jacke / Pevná
common.buy 1 425
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Pevná
common.buy 832
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Pevná
common.buy 9 246

A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisan's Perspective includes step-by-step instructions on mixing, fermentation, shaping, proofing and retarding, and baking. Written for both experienced and novice bakers, Bread Baking contains more than 150 helpful photos and drawings that illustrate techniques and showcase beautiful artisan bread products. Covering the business of bread-making, this book features practical advice from successful artisan bakers as well as forty plus tested artisan bread formulas, including ciabatta, pain au levain, bagels, honey whole wheat, croissants, and many more. Artisan bread baker and teacher Dan DiMuzio provides invaluable information on troubleshooting, ingredients, laminated dough, and creating dough formulas. Professional bakers and baking and pastry students will benefit from this practical resource to artisan breads.

Informace o knize

Plný název Bread Baking - An Artisan's Perspective
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 272
EAN 9780470138823
ISBN 0470138823
Libristo kód 04390264
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 888
Rozměry 216 x 284 x 23
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Call Me By Your Name André Aciman / Brožovaná
common.buy 254
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 944
TOP Výprodej
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 807
TOP
Sourdough School Vanessa Kimbell / Pevná
common.buy 670
TOP
My Bread Jim Lahey / Pevná
common.buy 711
TOP
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Pevná
common.buy 1 760
Výprodej
Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking Peter Reinhart / Pevná
common.buy 623
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 314
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 12 970
Snug Catana Chetwynd / Pevná
common.buy 276
Genius Art (Genius Playing Cards) Rebecca Clarke / Karty
common.buy 279
Seven Deadly Sins Corey Taylor / Brožovaná
common.buy 410
Living with Wood Alonso Claudia Martínez / Pevná
common.buy 240

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet