Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide Luciano Ferrari
Libristo kód: 08363606
Nakladatelství Lulu.com, února 2011
This textbook offers a large number of classical and modern recipes to manufacture gourmet Gelato, S... Celý popis
? points 47 b
469
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 080
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Pevná
common.buy 565
TOP
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Brožovaná
common.buy 1 344
TOP Výprodej
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Pevná
common.buy 542
TOP
Heston Blumenthal at Home Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 1 312
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 1 179
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 709
TOP
Celler de Can Roca Joan Roca / Pevná
common.buy 810
TOP
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 1 455
TOP
Art of Flavour Daniel Patterson / Pevná
common.buy 544
TOP
Gelato Fiasco Joshua Davis / Pevná
common.buy 655
Craft Gin Making Rachel Hicks / Brožovaná
common.buy 454
Patisserie: French Pastry Master Class Philippe Urraca / Pevná
common.buy 1 092
Mexico from the Inside Out Enrique Olvera / Pevná
common.buy 1 278
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Pevná
common.buy 696

This textbook offers a large number of classical and modern recipes to manufacture gourmet Gelato, Sorbet, Sherbet, Ice Cream, Water Ice and Frozen Custard. The mission of this work is to introduce and to direct with a very practical yet professional appro

Informace o knize

Plný název Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 208
EAN 9781409288503
ISBN 9781409288503
Libristo kód 08363606
Nakladatelství Lulu.com
Váha 282
Rozměry 209 x 148 x 16
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 875
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 935
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 509
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Brožovaná
common.buy 498
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Pevná
common.buy 1 425
TOP
elBulli 2005 - 2011 Albert Adria / Pevná
common.buy 13 813
Art of Mexican Cooking Diana Kennedy / Pevná
common.buy 757
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 1 891
My Paris Kitchen David Lebovitz / Pevná
common.buy 718
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Pevná
common.buy 5 350
Ice Cream H. Douglas Goff / Brožovaná
common.buy 2 643

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet