Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Ingredient

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Ingredient Ali Bouzari
Libristo kód: 01001891
Nakladatelství Harper Collins Publishers, listopadu 2016
An IACP Award-Winning CookbookIn this entertaining, informative guide, one of the leading experts in...
? points 77 b
774
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 767
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 715
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 624

An IACP Award-Winning CookbookIn this entertaining, informative guide, one of the leading experts in culinary science--a chef, consultant, and scientist who has worked with some of the biggest names in the industry, from Thomas K

Informace o knize

Plný název Ingredient
Autor Ali Bouzari
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 208
EAN 9780062385352
ISBN 9780062385352
Libristo kód 01001891
Nakladatelství Harper Collins Publishers
Váha 646
Rozměry 187 x 232 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Predator / Brožovaná
common.buy 339
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 787
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 981
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Pevná
common.buy 813
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 936
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Brožovaná
common.buy 409
TOP
Breasts and Eggs Mieko Kawakami / Brožovaná
common.buy 259
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 747
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 1 996
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 1 665
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 561
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
TOP
Peru, The Cookbook Gaston Acurio / Pevná
common.buy 1 005
TOP
On Vegetables Jeremy Fox / Pevná
common.buy 894
Ivan Ramen Ivan Orkin / Pevná
common.buy 587

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet